HOROSKOP

^ _ ` a b c d e f g h i ^ _ ` a b c d e f g h i ^ _ ` a b c d e f g h i

 

e

Är du nyfiken på vad ditt horoskop kan säga?

Min inställning till astrologi är att horoskopet ger en fingervisning om vad man har för uppgifter i livet, vad det är för inre konflikter man behöver lösa. Jag tror inte att livet är förutbestämt och att horoskopet kan användas till att göra förutsägelser.

a

Du vet kanske att du är Kräfta eller Våg. Det kallas egentligen för ditt soltecken, eftersom det är det tecken solen stod i när du föddes. Lika viktigt är det tecken där månen stod vid födelsen. Dessutom finns det ytterligare åtta planeter och minst fyra punkter att ta hänsyn till vid en riktig tolkning. Då förstår du att man kommer ganska långt ifrån veckotidningarnas förenklade horoskop! Om du vet var du har månen och andra planeter kan du själv börja associera kring planeternas och tecknens nyckelord som du hittar här.

^

För trehundra kronor får du ett horoskop med tolkning. Tolkningen är helt individuell och intuitiv, dvs jag använder inte dator eller böcker till tolkningen utan tittar på varje horoskop för sig.

_

Det finns också möjlighet att få ett horoskop för året närmst före eller efter din senaste födelsedag, detta kallas solar return. En solar return ger mest om man redan har ett vanligt födelsehoroskop, annars hänger det hela lite grand i luften. För en solar return anger man var man bor/bodde den födelsedag man vill utgå ifrån.

d

Jag kan också göra ett horoskop som kallas progression och det ger en bild av de mer långsiktiga förändringar som påverkar ditt liv. Denna variant bygger också på att man redan har ett födelsehoroskop. För att kunna göra en progression behöver jag också veta var du bor just nu.

i

SÅ HÄR BESTÄLLER DU ETT HOROSKOP:

Om du är intresserad av att få en tolkning gjord, så sätt in trehundra kronor på postgirokonto 112 86 55-6, betalningsmottagare Åse Maria Eriksson. Ange noga födelseplats, födelsedag samt exakt födelsetid, förutom naturligtvis namn och adress. Du kan välja om du vill ha horoskopet skickat med vanlig post eller via mail. Om du inte känner till din exakta födelsetid kan horoskopet tyvärr inte bli lika givande, hör av dig i så fall. Om du är född på sjukhus kan du försöka få tag på tiden där, den står i förlossningsjournalen. Tala också om viken typ av horoskop det är du vill ha. Det är en fördel om du mailar mig samtidigt så att det inte blir några missförstånd.

b

Jag är själv lejon med månen i skorpionen och har arbetat med astrologi på amatörnivå sedan 1984. Annars arbetar jag som konstnär och keramiker.

Hör gärna av dig om du har några frågor eller synpunkter.

Åse Maria Eriksson

Mailadress: aasemaria@home.se