Jaha...
Fjärde kvarten, Edsbyns IF - Falu BS   3 - 7

Efter en chockstart där EIF stod totalt stilla stod det 0 - 2 på tavlan.
Den katastrofen försvann dock. Våra rödblå vaknade och spelade bra bandy, det kändes inte speciellt oroligt på läktaren, förrän det började dra ihop sig.  Matchen var annars jäkligt bra att se. Allt bråk från i söndags var totalt bortblåst, kanske en rejäl skärpning från båda lagen eller så är det sant som sägs - att Håkan Sjösten är Sveriges bästa domare... Så tyckte även publiken tror jag, buropen var sällsynta och ja - Sjösten är väl helt enkelt bättre på att döma bandy än att dansa :-)

P.g.a. kyla var det rakt omöjligt att knäppa kort. Även om jag höll andan själv så jag blev blå, var det alltid nån annan som tvunget skulle andas och vips så blev det bara frost på mina bilder. En temperatur på -20 grader är inget vidare för varken spelare eller åskådare.

De bilder som jag tycker dög är här, blott tre stycken, och ja - vi älskar er ändå, Edsbyns IF!!! Själv glömde jag att lämna in min röst för årets spelare, men för protokollets skull kan jag tala om att jag skulle lagt den på allas vår Magnus Olsson i alla fall, även om han har rejäla konkurrenter runtom sig. Och vem håller balansen uti skridskodansen, jo, ikväll var det ingen tvekan - den bästa importen sen Nokia och Kosken hade enorm fart på skären ikväll. Snyggt jobbat Kimmo, du rättade till med råge det du ställde till där i början :-)

Det går ju inte att sitta här och räkna upp allihop, alla har de nåt speciellt, men huvudsaken att bilderna här nedanför nu laddats fram medan ni nu tragglat er igenom det här - det var ju lite vitsen sörrni... :-)Granberg åker ut i en dubbelutvisning för Byn. Behövde han lugnas en smula?
Är det nån som sagt att det bara finns onda tankar mellan de här lagen?
;-)Matchens lirare - tack för en härlig säsong Magnus!
Och så inget mer springande på BGIF:s kansli är du snäll *garv*Dan Jonsson - alltid lika iskall :-)


 
Just ja - hade ju en bild till här ja..  några av de trogna i Redfarmers hejaklack

 Tillbaka>>>