NYCKELORDET

SVENSK TEXTKONSULT

Vi erbjuder:

ÖVERSÄTTNING TILL SVENSKA
Alla språk och alla typer av texter. Uppdragen utförs alltid av auktoriserad translator för språk där sådan finns. Specialitet: översättning från norska, danska, makedonska, slovenska och »bosniska, kroatiska, serbiska« (tidigare kallat serbokroatiska), bestyrkt med translatorsstämpel, samt från isländska.
 
SPRÅKVÅRD OCH KORREKTUR
Professionell språkgranskning av svenska texter.
 
NORSK
Oversettelse, kurser, språkvask. Bokmål og nynorsk. I samarbeid med statsautorisert translatør Jan-Edgar Koht Astad, jekastad"snabel-a"online.no


Vi har varit arton år i branschen och har många nöjda kunder såväl inom den privata som den offentliga sektorn. Medlem av Föreningen Auktoriserade Translatorer och Norsk-Svenska Handelskammaren.

För översättning av officiella dokument och personliga handlingar debiterar vi ordtaxa. För andra typer av texter lämnar vi offert uppdrag för uppdrag. Skicka in din text per post, e-post eller fax, så återkommer vi snabbt med kostnadsförslag och övriga leveransvillkor. 

 

NYCKELORDET
Katrin Sundius Nordin
av Kammarkollegiet auktoriserad translator till svenska från norska, danska, makedonska, slovenska och språkgruppen »bosniska, kroatiska, serbiska« 
 

Fågelgatan 48
149 50  Nynäshamn
Telefon: +46 (0)8 - 520 20 848
Lämna meddelande på talposten!
Fax: +46 (0)8 - 520 21 848
E-post: Nyckelordet@ebox.tninet.se

translatorsstämpeln
Vi innehar F-skattebevis
och är momsregistrerade