MENY:  Innehåll HOME Index HOME Meddelanden
Leveransvillkor
Du måste vara myndig (vuxen) för att beställa! Genom att trycka på sändknappen, har vi slutit ett avtal, som bla innebär att kunden till alla delar har godkänt våra leveransvillkor!

När du har skickat en order eller ett meddelande, tar du bakåtpilen för att komma tillbaka dit du befann dig. Vill du radera det du skrivit, så använd knappen radera.

Alla order,  som resulterar i leverans bekräftas till den E-postadress, som du anger. Kolla att alla prickar, understreck och bokstäver hamnar rätt!!!
Vi svarar även om det du beställt är slut. Hör du inte av oss efter en beställning, så har du alltså inte nått fram till oss. Då skickar du ett e-post istället. Se nedan!

Kunden betalar fraktkostnaden. (Köparen står alltså för sina egna beställda fraktkostnader, och eventuell postförskottsavgift).
Felfria varor återtages utan angivande av orsak till returen, (om du vill kan du tala om varför), men köparen betalar frakten i båda riktningarna. Fraktkostnaden är det belopp som posten eller speditören vill ha för att varan levererats till din ort, och eventuellt tillbaka igen. När du gjorde din beställning beställde du samtidigt att varan skall fraktas till dig enligt det leveranssätt du valt, och denna tjänst hjälper vi bara till att förmedla åt ett annat företag, tex posten. Vid returer får du däremot tillbaka det belopp, som varan skulle ha kostat om du köpt den på plats hos oss. Beloppet utbetalas till bankgiro/postgirokonto,som du uppger.

*Den som, på rent okynne, beställer mot postförskott, och sedan struntar i att lösa ut försändelsen, har orsakat oss en kostnad, som vi kommer att kräva tillbaka, även om kronofogdens hjälp erfordras.
Inbetalningskort kommer efteråt. Minimiavgift 250 Kr.

I vissa fall kan ärendet även gå vidare till polisen.
OBS! att det är stränga straff för att t.ex. utge sig för att vara någon annan. (Gäller även för skolelever). Avsändaren kan numera alltid spåras med internetleverantörens hjälp.

Transportskadat gods skall reklameras hos transportören, (posten eller åkeri). (Vi emballerar så väl, så ännu har inte något skadats). För övriga varor har kunden full returrätt inom 15 dagar från det att paketet avhämtats.
Returnerat gods får EJ sändas mot postförskott. Dessa försändelser utlöses EJ. (Bedrägerier med tomma returnerade försändelser har förekommit).
Beställning görs enklast genom att klicka i köprutan vid det du vill köpa. Varje sida är ett beställningsformulär, som, när du klickar på sändknappen, skickas till oss som E-post, dygnet runt. Vi lämnar gärna ytterligare information angående utannonserade objekt. Bilder på detaljer, eller i större format kan sändas per E-post. För dig som inte har en egen E-postadress, rekommenderar vi att du först skaffar detta, t.ex. hos de dussintals leverantörer där du kan få gratis E-postadress, (som kan kollas hos grannen, kompisen eller biblioteket), (Yahoo, Hotmail... o.s.v.), eller skaffa ett eget abonnemang. Det går att beställa om du bara uppger ett giltigt telefonnummer, men det finns ingen anledning att sakna Epostadress idag, när man kan få flera stycken gratis, med omedelbar giltighet.

Leverans sker till den som först beställer. Önskar du förskottsbetala varorna, för att slippa postförskottsavgiften, så ange detta i samband med ordern. Du kommer att få en orderbekräftelse på de objekt, som reserverats för din räkning, per E-post. Frakt och emballage, tillkommer på, alla priser med den verkliga kostnaden. Objekten sänds till dig, snarast möjligt, enligt det leveransalternativ, som valts på sidan, och inkommande order expedieras i turordning.  Ställ gärna frågor per E-post: 
, eller telefon, (0492-158 37).

Vid tyngre leveranser kontaktas kunden per E-post för överenskommelse om leveranssätt, eller eventuell hämtning. Vi tar inte ansvar för skada, som uppkommer efter attentat mot vår sida! Alla utannonserade objekt är i fullgott, angivet skick. Eventuellt slitage och skador, anges i texten. Samtliga objekt dokumenteras av oss ur flera vinklar med digitalkamera, för att jämföra med returnerade objekt. Försök till ohederligheter kommer att beivras med alla lagliga medel! Skulle fortfarande något vara oklart, så fråga gärna! Om ordersedeln inte fungerar i din webbläsare, går det utmärkt att skicka ett vanligt E-post till ovanstående adress.

VÄLKOMMEN MED DIN BESTÄLLNING!!!
TOPUpp