OKH-small.gif (2404 bytes)

pix-vit.gif (43 bytes)Tävlingpix-vit.gif (43 bytes)

pix-gron.gif (807 bytes)
OKH hemsida pix-gron.gif (807 bytes)
pix-vit.gif (43 bytes) pix-gron.gif (807 bytes)
pix-gron.gif (807 bytes) pix-gron.gif (807 bytes) pix-gron.gif (807 bytes) pix-gron.gif (807 bytes) pix-gron.gif (807 bytes) pix-gron.gif (807 bytes) pix-gron.gif (807 bytes)
pix-vit.gif (43 bytes) pix-gron.gif (807 bytes)

Bornholm

pix-vit.gif (43 bytes)

 

gby81.gif (807 bytes)

Rese-PM   för "Bornholm höst-open"

Så är det dags att börja förbereda oss för årets "Grand Final" - säsongens avslutning med "Bornholm Höst-Open". Hela 24 medlemmar är det som ställer upp + 2 extra gäster.

Kostnad:
Klubben subvensionerar en stor del av resan men lite får du betala själv. Vuxna klubbmedlemmar betalar 600:-, ungdomar (< 16 år) betalar 300:-. I priset ingår alltså resan, övernattning i fritidshus, lördag: frukost+"smør-selv-madpakke" att ta med på tävlingen / middag på kvällen, söndag:frukost+"smør-selv-madpakke" att ta med på tävlingen. Övriga måltider (ex. på resan) får du själv stå för.
Icke medlemmar betalar dessutom 500:- för resan (inkluderar färjebiljetter).
Betalningen sker smidigast genom att du sätter in beloppet på klubbens postgirokonto 59 07 08 - 4.

Så till själva resan:
Bussen kommer och hämtar i Skinnsberg vid Bårestadskiosken kl. 05.00. Därefter åker den upp till Hagstuvägen (utanför Birgit) och sedan åker vi förbi Riddarhyttan och hämtar Linus. Vi har inte så där fruktansvärt gott om tid, så rasterna blir korta - Ta med matsäck att äta på bussen ner.

Efter att vi hämtat upp Linda på Sturup, åker vi med färja från Ystad kl. 16.45. Vi ankommer Rønne kl. 19.15. Därefter åker vi norrut på ön (c:a 25 km) till Allinge och vår övernattning på "Feriecenter Æblehaven".

Hemresan på söndagen direkt efter tävlingen (vi befinner oss då c:a 15 km från Rønne - tror jag). Färjan går kl. 13.30 så vi är i Ystad kl. 16. Sedan får ni själva gissa när vi kan tänkas anlända C-orten - Skinnsberg.

Att ta med:
Eftersom ni alla är vana "resenärer", tänker jag inte tjata om tandborste, gosedjur och godis till Åke ... det är ju en självklarhet, men det finns några speciella saker som ni bör tänka på:
I övernattningshusen finns bara filtar, kuddar och madrasser - om ni vill sova lite bekvämt bör ni ta med sänglinne !
Vi tävlar två dagar - kanske kan det vara fräscht att åtminstone ha med ett par extra strumpor.
På tävlingsplatsen finns INGEN dusch! För att undvika att ni får åka i bagageluckorna i bussen, kan det därför vara lämpligt att ta med en  vattenflaska (tom givetvis - vatten fyller vi på i stugorna) och ett handfat (d.v.s som på den "gamla goda tiden"). Det går säkert bra att samsas några stycken per "tvättstuga".
Bornholm tillhör ju landet Danmark - detta medför att om du vill köpa något (ex. den läckra røde pølsen på tävlingsplatsen), kan lite Danska växelpengar vara på plats att ha med sig.

Så bor vi:
Vi har 7 "feriehus" ( 4-6 bäddar = 2 sovrum med 2 bäddar i varje + 2 bäddar i "hjørnesofa"). För att inte någon obeslutsam individ skall bli kvar på parkeringen med sin packning hela natten, har jag gjort en liten stugfördelning - denna kan vi givetvis ändra på - skicka bara "blankett 712a, Logi-Bornholm-önskan-om-ändring"   i två exemplar till undertecknad,  (kan fås på posten.. eller var det skattemyndigheten... nåja, om ni inte hittar den  - ring mig!)... undertecknade och bevittnade av två ojäviga personer - helst med danskt påbrå - senast i går.... så ska nog det ordna sig...

Stuga 1: JAG, Hannes, Marcus, Linus
Stuga 2: Birgit, Joel, Eva
Stuga 3: Tjejmaffian: Hanna, Charlotte, Linda, Anna, Lena
Stuga 4: Ragnar, Roger, Stefan
Stuga 5: Familjen Vikström
Stuga 6: Familjen Kjellin
Stuga 7: Familjen Broström

Översiktskarta:

Bornholm-sc.jpg (30127 bytes)

 

För dig som vill specialträna inför tävlingarna:
Ge dig ut i skogen och räkna, räkna, räkna - det är många stigar - se kartprov från grannterräng nedan:

Karta-1.jpg (58044 bytes)

pix-gron.gif (807 bytes)
pix-vit.gif (43 bytes) pix-gron.gif (807 bytes)
pix-gron.gif (807 bytes) pix-gron.gif (807 bytes) pix-gron.gif (807 bytes) pix-gron.gif (807 bytes) pix-gron.gif (807 bytes) pix-gron.gif (807 bytes) pix-gron.gif (807 bytes)
pix-vit.gif (43 bytes)


up.gif (861 bytes)

pix-gron.gif (807 bytes)
Sidan senast uppdaterad 99-10-22 av Åke Larsson pix-gron.gif (807 bytes)

OKH's aktivitetskalender Klubbens startlistor, resultat m.m. Elit-sidorna Ungdoms-sidorna ..the truth is out there... Klotterplanket Gästboken snabbaste vägen till de andra..