OKH hemsidaNyhetsarkiv

Nyhetsarkiv


Nyhetsarkiv
1998 November

98-11-20
Nyhetstorka på OL-webbarna
Det märks mycket väl att OL-säsongen är över. De flesta hemsidorna inom OL-världen har liksom denna slumrat till lite. Dock - inget ont som inte också har något gott med sig. Liksom andra web-mastrar får man dels lite tid att ladda batterierna igen och dels lite tid att göra lite genomgripande förändringar som man gått och grunnat på men inte fått tid till. Snart är det alltså dags för lite uppfräschning även av OKH's hemsida. VOF's hemsida gr_s_r.gif (846 bytes)


98-11-20
Övergångsrykten och nya klubbar?
I brist på OL-tävlingar, handlar de svenska OL-sidorna under denna period mest om övergångar. Diverse mer eller mindre bekräftade rykten surrar omkring. En sammanställning finns på "n3sport", dit du hittar från vår länk-sida gr_s_r.gif (846 bytes).
I Södertälje bildas en ny storklubb av IFK Södertälje, Södertälje IF och Oxvretens SK. Tveksamma rykten finns även i Borlänge - se Dalademokraten gr_s_r.gif (846 bytes)


98-11-20
Vad hände på planeringskonferensen?
Jo det mesta kan du läsa på VOF's hemsida gr_s_r.gif (846 bytes) . Innan rapporten från ungdoms-delen kommit upp på VOF-sidan, kan du hitta den även här på vår ungdomssida gr_s_r.gif (846 bytes)


98-11-04
VOF-konferens i Riddarhyttan
Västmanlands Orienteringsförbunds årliga planeringskonferens går av stapeln i Ryddarhyttan på fredag och lördag. Det är vid detta tillfälle som alla Västmanlandsklubbar samlas för att planera och budgetera nästa års verksamhet. På programmet i år står också prisutdelning i Letro Cup, en speaker-kurs med KG och ett träningspass med Gunilla Svärd. Mera detaljer hittar du på VOF's hemsida gr_s_r.gif (846 bytes)

Sidan senast uppdaterad 1999-01-17 av Åke Larsson