OKH hemsida Nyhetsarkiv

Nyhetsarkiv


   
Nyhetsarkiv

Förstärkning på damsidan


98-03-12

Förstärkning på damsidan
Efter några år med urtunning av det fina damlaget har trenden månne vänt. Västmanlands för närvarande bästa D18, Linda Larsson, har beslutat sig för att från 1998 springa för OK Hedströmmen.

Det var inget lätt beslut för Linda att ta steget och byta klubb. Linda har sprungit för Norbergs OK sedan hennes karriär startade som 10-åring. Hon är dock född, uppvuxen och bor fortfarande i Hallstahammar (7 mil från Norberg) så hennes orienteringsträning har hon alltid fått driva på egen hand hemma i Hallstahammar. En viss hjälp har hon dock fått av hennes gamle far som för övrigt växte upp i Skinnsberg och OK Hedströmmen där han introducerades och utvecklades i orienteringens underbara värld.

Lindas absoluta fritidsintresse är orientering. Detta har också visat sig i resultatlistorna. Under hennes 8 åriga karriär har hon bl.a. hunnit med att ta 20 DM-guld, silver på Skol-SM 1996, guld på Skol-SM 1997, en 5:e plats på USM 1996 och en rad framskjutna placeringar på 5-dagars med som bäst en 2:a plats i Skåne 1995. Siktet... ja det är ännu högre....


Sidan senast uppdaterad 1998-04-12 av Åke Larsson