Hej igen!

Nu finns uppdaterade versioner av äventyren Nordmännens raseri, Korpen flyger och Sagan om björnen som inte ville dö att ladda ner i pdf-format från www.trollspel.se. Breidablicks gästbok stängs pga återkommande viagrareklam och på svalt intrsse. För den som vill skriva en rad eller två rekommenderar jag Trollspels webforum. Vidare tas rubriken galleri Viking ned pga utrymmes skäl på servern. Om inte akut skrivkramp tillstöter borde den nya versionen av äventyret Vägen till Miklagård vara klart innan jul. Sedan fortsätter arbetet med äventyret Jarlen som gapade efter mycket, som tyvärr blivit rejält försenat. Jag ber om ursäkt för detta och för er som har mailat mig så får jag be er att ge er till tåls lite till.

Mvh

Mikael Jansson

 

Här kan du finna det mesta för din vikingakampanj med äventyr, nya regler (nya färdigheter och vapen etc.), beskrivningar av platser och intressanta spelledarpersoner och mycket mer. Spelare och vikingafantaster går inte heller lottlösa vad gällande intressanta länkar, tips på böcker och filmer. Rollspelet Viking kan laddas ner gratis från www.trollspel.se. Har du material till Viking som du själv har skrivit var då inte blyg utan dela med dig, skicka bidraget till mig så lägger jag upp det på Breidablick om det håller en bra standard.

07.10.25 Gästboken läggs ner pga återkommande otillbörlig reklam, samt svalt intresse. Galleri Viking tas bort pga utrymmes skäl. Nu finns äventyren Nordmännens raseri, Korpen flyger och Sagan om björnen som inte ville dö att ladda ner i pdf-format från www.trollspel.se.

07.05.22 Den uppdaterade versionen av äventyret Nordmännens raseri är klart.

07.01.21 Äventyret Korpen flyger är färdigt.