Scientologi till vardags
Om scientologins baksidor

av Catarina Pamnell, f.d. scientolog
INNEHÅLL       PAGE IN ENGLISH English

SÖK - här kan du söka på min sajt eller på webben. (Söktjänst från Free Find)

Denna sida hålls inte längre uppdaterad!

Scientologirörelsen i Sverige för en tynande tillvaro idag, jämfört med för 10-20 år sedan. Jag vill lägga min energi på annat. Men eftersom det ändå förefaller finnas ett behov av information på svenska om rörelsen låter jag sidan ligga kvar som den varit, tills någon annan eventuellt gör en fräschare sajt. Länkar uppdateras inte, gästboken försvinner och jag svarar inte på mailfrågor.

Tack för tiden som varit, jag har lärt mig mycket och träffat många spännande människor i samband med allt som haft med scientologin, för och emot, att göra.

2003-01-21, Catarina

Jag tycker absolut inte att scientologin skall förbjudas eller hindras att föra fram sitt budskap. Att människor fritt får tycka och tro som de vill, även om det inte faller majoriteten i smaken, är en enormt viktig förutsättning för ett fritt samhälle. Men denna frihet innebär också att man får ha åsikter om och diskutera och ifrågasätta religioner, politiska ideologier och andra livsåskådningar - även om det inte faller en viss ideologi i smaken!

Denna sajt är inte neutral, utan speglar mina negativa erfarenheter. Därför har jag också samlat diverse länkar, både för och emot. Bilda dig en egen uppfattning.

DENNA SAJT INNEHÅLLER KRITISKA ÅSIKTER OCH DEBATTARTIKLAR OM SCIENTOLOGIN OCH NÄRLIGGANDE ÄMNEN. SCIENTOLOGI ÄR ETT VARUMÄRKE TILLHÖRANDE RELIGIOUS TECHNOLOGY CENTER. DENNA SAJT HAR INGEN SOM HELST ANKNYTNING TILL RTC ELLER RTC:S LICENSTAGARE.