Välkommen till Astrate Förlags hemsida

SLUTSÅLD.

Skriv, skriv, skriv! 2004, ett kompendium skrivet av Christer Pettersson, chefredaktör för tidskriften Ny Litteratur mellan 1994-95.

Innehåller 7 författarintervjuer på temat "Att skriva", 22 goda råd till dig som skriver samt 188 adresser till svenska förlag. Kompendiet är avsett studiecirkelverksamhet, men det går lika bra att studera innehållet själv.

Ur en recension av Louise Sverud för Bibliotekstjänst i september 2003:
"För tredje året i rad utkommer denna skrift som är en av de enklaste men också en av de bästa resurserna för den som vill utvecklas i sitt skrivande och som strävar efter publicering. Skriften handlar inte om hur man skriver - det finns en mängd andra skrivarhandböcker som gör det. Här handlar det om hur man blir publicerad. I sju intervjuer berättar välkända författare om sitt skrivande, de ger råd och inspiration. Därefter följer 22 konkreta råd av Christer Pettersson, baserade på hans erfarenhet inom skrivande och publicering. Största behållningen ligger dock i listan på förlagsadresser som i denna upplaga utökats och uppdaterats med e-post- och hemsidesadresser samt länkregistret över skrivsajter och skrivarkurser. Detta är en oumbärlig skrift för alla skrivande nybörjare och den föregående upplagan bör bytas ut. Framtida upplagor innehåller förhoppningsvis mer information om respektive förlag, reportage och intervjuer"

Pris inklusive moms och frakt: Slutsåld. 2005 års utgåva kommer senare under 2005 - sänd in din intresseanmälan i formuläret nedan så mejlar vi dig när vi vet vilket utgivningsdatum som blir aktuellt.

ISBN: 91-972663-8-8

För privatpersoner: Beställ "Skriv,skriv,skriv! 2004" genom att sätta in 199:- på PG 64 62 45-1, Astrate Förlag. Leveranstid c:a 10 arbetsdagar.

Bokhandlare och bibliotek kan även beställa via beställningsformuläret nederst på denna sida (då sänder vi mot faktura).


Beställ böcker här:

Bokhandlare/bibliotek:

E-mail: 

PS: Glöm inte att ange fullständig adress i beställningsrutan.

Christer Pettersson har även, tillsammans med Urban Lindstedt, skrivit den nyutkomna (21 mars) boken Sökmotormarknadsföring: Så får du fler besökare och kunder via sökmotorer (ISBN: 9197606200).

Sökmotormarknadsföring: Så får du fler besökare och kunder via sökmotorer (ISBN: 9197606200)