Webringen för vandrare

Välkommen till VandRingen! Om du gillar att vandra har du kommit till rätt ställe då många av nätets vandringssidor är med i denna webring. Genom att klicka dig runt i ringen kommer du att finna det mesta som har med vandring att göra, vare sig det är fjällvandring, låglandsvandring eller vandring på mer exotiska platser.

Har du själv gjort en hemsida om vandring som kan vara av intresse för andra? Då kan du också bli en av medlemmarna i VandRingen! Gå till anmälningssidan för att få reda på hur du ska göra.


Vad är då en webring?

En webring är en sammanslutning av hemsidor som har någonting gemensamt, vilket i det här fallet är vandring. Sidorna är ordnade i en ring, dvs. man kan från varje medlemssida ta sig vidare till en annan sida och på så sätt gå runt i ringen tills man kommer tillbaka till den sida man startade på. Varje medlemssida känns igen på ringgrafiken som gör att du kan klicka dig runt i ringen.

Varför ska jag gå med i en webring?

Jo, först och främst för att få fler besökare till dina sidor. Det räcker med att man hittar en medlemssida i ringen för att man sen ska kunna fortsätta till många andra på samma tema. Och detta gör ju att vandringsintresserade snabbt och lätt kan hitta andra sidor av intresse! Genom mailinglistan för ringens medlemmar kan man också lätt få kontakt med andra vandringsintresserade hemsidesmakare.

Till VandRingens hemsida

Denna sida i VandRingen tillhör Per & Anders
Föregående sida
Nästa sida
Slumpvis vald sida
5 följande sidor
Alla hemsidor i ringen

Till nästa medlemssida


Denna ring i Ringringen tillhör
Per och Anders

Föregående ring
Nästa ring - Slumpvis vald ring
5 följande ringar
Alla webringar i Ringringen