Mailinglista för VandRingens medlemmar

För att ringens medlemmar ska kunna kommunicera med varandra på ett smidigt sätt har vi startat en mailinglista. Genom att skicka ett vanligt mail till denna lista får var och en som är med en kopia på brevet.

De som vill vara med på denna lista måste själva anmäla sig, och det är inget tvång på att vara med. Men det är roligt om så många som möjligt vill vara med!

För att listan inte ska kunna missbrukas kan bara de som är medlemmar posta inlägg till den, och bara de som är med i ringen får bli medlemmar (alla som anmäler sig måste bli godkända av oss innan de kommer med).


Hur går jag med i listan?

Det enda du behöver göra för att gå med i listan är att skicka ett tomt mail till adressen vandringen-subscribe@onelist.com. Vi kommer sedan att godkänna dig (om du är medlem i VandRingen vill säga), och därefter är allt klart.

Du kan också anmäla dig på följande webadress:
http://www.onelist.com/subscribe/vandringen

Hur skickar jag ett meddelande till listan?

För att skicka ett meddelande till listans medlemmar skriver du bara ett vanligt mail som du sedan skickar till vandringen@onelist.com.

Vad ska listan användas till?

Här kan vi diskutera allt som har med vandring och hemsidesmakeri av vandringssidor att göra. Vi hoppas listan kan vara ett sätt för ringens medlemmar att lära känna varandra bättre, hjälpa varandra med tips och få svar på frågor. Om någon t.ex. vill ha sällskap på en vandring kan man fråga övriga ringmedlemmar om någon vill haka på. Här kan också tipsas om andra evenemang. Upplysningar om förändringar i ringen kan också komma att ges.

Användbara listkommandon

vandringen@onelist.com Denna adress använder du för att skicka ett meddelande till listan.

vandringen-subscribe@onelist.com Skicka ett tomt mail till denna adress för att börja prenumerera på listan.

vandringen-unsubscribe@onelist.com Skicka ett tomt mail till denna adress för att avsluta din prenumeration.

vandringen-digest@onelist.com Om du skickar ett tomt mail till denna adress får du endast ett mail varje dag oberoende av hur många meddelanden som postats till listan. Detta enda mail innehåller alla mail postade till listan (troligtvis inte så aktuell funktion för denna lista, då trafiken inte lär bli omfattande).

vandringen-normal@onelist.com Om du skickar ett tomt mail till denna adress ändrar man tillbaka från digest-varianten till att inläggen kommer ett och ett när de skickas.