Anmäl dig...

Så du vill gå med i VandRingen? Då har du gjort ett bra val! Det är inte alls svårt, det enda du behöver göra är att fylla i anmälningsformuläret nedan och klistra in lite HTML-kod på din sida.

För att komma med i VandRingen behöver du ju förstås ha en hemsida som handlar om vandring :-). Det kan vara reseberättelser från fjäll- eller låglandsvandringar (gärna med bilder), ledbeskrivningar eller annat som har med vandring att göra. Det enda vi kräver är att sidan ska hålla en hyfsad kvalitet och att den ska kunna vara till intresse för andra, allt för att göra ringen så intressant som möjlig. Därför förbehåller vi oss rätten att bestämma vilka sidor som får vara med.

 

 


Steg 1: Anmäl dig.

För att bli en av medlemmarna i VandRingen måste du anmäla dig. Det gör du genom att klicka här och fyller i de uppgifter som behövs. Du kommer sedan att få ett mail som talar om vilket id du får och vilken kod du ska klistra in på din sida.

Steg 2: Kopiera HTML-koden.

Med e-postmeddelandet du får efter registreringen hittar du också den HTML-kod du ska lägga in på din anmälda sida. Denna är helt färdig, och du behöver bara klistra in den på din hemsida. Du behöver dock ladda ned ringens bilder och placera dem i din hemsideskatalog. Du hittar dem på HTML-kodsidan.

HTML-kodsidan finns också den kod du skall använda, men om du kopierar den därifrån måste du själv ändra lite i den. Instruktioner finns på sidan.

Steg 3: Vänta.

När du gjort detta och ringgrafiken är synlig på din sida så fungerar inte ringen med en gång. Vi måste först aktivera den, vilket vi försöker göra så fort vi kan (vi kan dock vara ute och vandra, i så fall dröjer det...). När sidan har aktiverats får du ett e-postmeddelande som talar om detta.

Glöm inte att du nu kan gå med i mailinglistan också!