space control
På svenska, tack! In English, please!
Välkommen!

PÅPÅPÅPÅPÅSaturnusHej tellusianer, ursprungs-befolkning på Jorden. Jag är en nykomling. Några av er skulle nog kalla mig en alien, men det håller jag inte med om och jag tycker inte om det. Jag heter Peter och jag är född på en mycket liten, överbefolkad planet i en annan galax. Jag var bara tvungen att flytta... Jag stod inte ut, så jag åkte till er planet istället och var ett tag i Asien, innan jag fortsatte till Åland.
 
Nu, sedan jag anpassat mig efter den tellusianska (- hemma kallar vi alltid er planet för "Tellus" -) livsstilen, har jag fått chansen att göra min egen personliga hemsida. Kan ni fatta hur glad jag är? Tack... tack så hemskt mycket alla ni människor därute!
 
U-27 sedd från en koloni i närhetenDet här är en bild av min planet. Den är liten och röd och har inte ens ett riktigt namn. Har någon hört talas om U-27? Jag trodde väl inte det heller. Tyvärr har vi inte rätt att ta fotografier närmare än så här. De säger att det är för att planeten är överbefolkad och ful och att vi skäms för den, men jag känner till det egentliga skälet. De är rädda för en rymdpiratsinvasion eller något så'nt. Ja, jag vet inte. I vilket fall längtar jag inte hem. Mina föräldrar är döda och jag vill inte tillbaka. Jag har inget att återvända till.
 
rymdskeppetTitta på den här rymdraketen! Det var i en så'n här maskin som jag reste till Tellus. Vi landade i Sibirien, men jag tror inte någon märkte något. Det var en smällkall natt 1996. Och vi hade stängt av lysena.
 
Det är en sak som jag bara måste visa er. Medan min mamma och pappa fortfarande levde, åkte hela familjen och jag, som var sju år, på en "universum-rundtur". När vi närmade oss Tellus, tänkte jag att det måste vara paradiset. Titta bara!
Tellus sedd från däcket
De scannade och bildbehandlade illustrationerna ovan är alla på tryckta förlagor skapade av George Solonevich.


 högst upp