TRALALA

Tjena .... Läget ?? Jag mår bra .... Jag fattar inte att du kan ha en sån dålig humor, typ skrattar åt en massa tröga saker .... Och har en massa fula namn, typ Alnykleo och Aurian .... FY FAN !! Ha det bra ,.... Oscar

När jag upptäckte internet var jag ganska liten, och man hade ännu inte anat riktigt vad som komma skulle eller egentligen vad det skulle vara bra för. Man hade skitsöliga modem och alla hade hotmail där man mailade sina kompisar man ändå träffade varje dag, och framför allt, alla hade egna hemsidor.

Dessa hemsidor var typ "Hej jag heter Fredrika och jag är 12 år och det här är min hemsida och här är en bild på min häst" och jag ville ju förstås också ha en. Så jag gjorde en och den blev fantastisk och legendarisk och episk (nostalgi okej). Så legendarisk att folk fortfarande, 2008, sex år efter att jag tagit bort sidan för att jag inte längre kunde stå för allt trams, säger "shit jag minns din hemsida, den var jävligt rolig och så, bra humor" och jag vet inte riktigt om jag ska vara stolt eller rädd.

Vem är då denna 'alnykleo'?
En sprudlande ung dam från södra Småland. Man minns henne för följande:

Ett brinnande intresse för Xena-skådespelare från Nya Zeeland
Bisarra åsikter rörande vissa bokstävers, eh, bokstavsstatus
Den TRAGISKA CYKELOLYCKA hon var med om i Japan
Glada utrop av "KORSFÄST HONOM, PILATUS!"
Att hon är gift med alla, i princip

Oh well oh well, här är lite saker som kan få finnas kvar, för alla som kan tänkas vilja ha dem.

citat från skolan | team rocket och pokémon | tramsiga ord | arne weise

mail | livejournal